Shkrimi
10/18/2017

Kush të tha se është teper vonë? Të ka genjyer

Kush të ka lenduar TY më shpesh se TI vetën?! Sa e sa herë i je pergjigjur thirrjës së zemres me një...

Shkrimi
04/07/2017

Si të ndahesh nga një e djeshme e dhimbshme dhe të vazhdosh tutje

Nese do të ekzsitonte veç një menyrë per t’u kthyer tek koha kur rruget janë të gjata, por gjithmonë...

Shkrimi
03/28/2017

Si ta tejkalojmë ndjenjën e fajit, pasi nuk i kemi realizuar pritshmeritë e atyre që i duam

“Pershendetje Rina. Faleminderit për gjithçka që ndanë me ne. Kur po lexoja temen “si të largohem...

Shkrimi
03/25/2017

Çka thanë njerëzit më të suksesshem për deshtimet

Zhgenjimet janë pjesë e pandashme e jetës, dhe sa më herët që e pranon aq më mirë. Gjerat nuk shkojn...

Shkrimi
03/24/2017

Si të largohemi nga mendimi se kemi mbetur prapa në jetë

Kur isha e vogël dhe dikush nga familjarët që vinte në vizitë më thoshte se ishte mbi 25 vjeç, pyetj...

Shkrimi
03/17/2017

Si të nisësh drejtë ëndrrës kur frika nuk të ndahet

Në mbrëmjet e mbushura me stres, mes pamundësisë për të ja plotësuar vetës deshirat e vogla dhe komp...

Shkrimi
01/20/2017

Si të largosh frikën nga gjykimi dhe të fillosh të jetosh

Sapo hapa syte kete mengjes, ekrani i telefonit me lajmeroi se në faqën e facebook’ut kam pranuar nj...

Shkrimi
01/09/2017

5 ide që duhet t’i ç’rrënjosësh SOT nga koka

1. Nuk ke nevojë për pelqimin e secilit
Shumica prej nesh jemi rritur me idenë se të qe...

Pse Rinavucetaj?!

Nese e mesojmë sa pak ndryshojmë nga njëri tjetri, ndoshta do të fillojmë të duhemi më shumë. Kjo është arsyeja pse ekziston "rinavucetaj". Ky është qellimi im.

NEWS LETTER