Shkrimi
01/19/2018

Nga Hirushja dhe Borëbardha, tek unë dhe ti

“Njëherë, në një kohë, një vajzë jetonte në vuajtje dhe mjerim …
… asgjë nuk mund ta shpetonte...

Shkrimi
01/15/2018

2 fakte që tregojnë a do t'i realizosh apo jo synimet këtë vit

Mirëmengjesi mundësi - kemi thënë shumica nga ne gjatë ditëve të para të Janarit.

Edheps...

Shkrimi
01/04/2018

Çka duhet t'i kujtosh vetës kur dikush nuk të trajton siç duhet

Më kujtohet si sot, kur një arsimtar në klasën e pestë, më tha se jam llafazane dhe se llafazanët jo...

Shkrimi
01/03/2018

3 hapa drejtë lumturisë - pasi ke kaluar një vit të veshtirë

“Dedikuar Janarit: do të të urrejtë përjetësisht”.

Këtë fjali e kisha të shkruar dikur në...

Shkrimi
12/21/2017

5 shenja që tregojnë se po bëhesh personi që duhet të jesh

Nese kohëve të fundit po ndihesh pak më ndryshe se njerëzit që ke rreth vetës, miresevjen në grup. P...

Shkrimi
12/16/2017

Fuqia e një historie: me çfarë fjalësh je duke e pershkruar vetën?

Kur asgjë, absolutisht asgjë, në jetën tënde nuk po shkon sipas planeve, e keqja më e madhe nuk ësht...

Shkrimi
12/06/2017

Mjaft me deshprim – ti meriton më shumë

Disa njerëz janë natyrshëm të fortë. Çkado që ju ndodhë, e marrin si pjesë të jetës dhe e kanë atë e...

Shkrimi
12/03/2017

Gjëra që duhet të ja rikujtosh vetës sonte nese ndihesh i pasigurtë

Të gjitha figurat që i duam, të gjithë njerëzit që reflektojnë siguri dhe vetëbesim dhe të gjitha fy...

Pse Rinavucetaj?!

Nese e mesojmë sa pak ndryshojmë nga njëri tjetri, ndoshta do të fillojmë të duhemi më shumë. Kjo është arsyeja pse ekziston "Rinavucetaj". Ky është qellimi im.

NEWS LETTER