Shkrimi
07/12/2018

Zoti e dinte që jeta ka veshtirësi, ndaj ekzistojnë motrat

Perderisa po pija kafen e mengjesit tashmë të ftohur, vajza ime u degjua perseri nga dhoma tjetër. E...

Shkrimi
07/05/2018

PSE dhe SI të largohesh nga një miqësi e demshme

Historia po perseritet.
Një nga miqt e tu të therret në telefon dhe ende pa filluar mirë biseda...

Shkrimi
06/29/2018

Letër për vajzën time

Kam menduar se e njoh dashurinë e pa fund.
Kam lexuar për të gjitha llojet e dashurive. E kam ...

Shkrimi
06/21/2018

Muaji i parë mëmesisë: çka mesova?

Ka kohë që nuk jemi “parë” unë e ti. Nese i numërojmë ditët, ndoshta edhe nuk dalin aq shumë por mua...

Shkrimi
01/19/2018

Nga Hirushja dhe Borëbardha, tek unë dhe ti

“Njëherë, në një kohë, një vajzë jetonte në vuajtje dhe mjerim …
… asgjë nuk mund ta shpetonte...

Shkrimi
01/15/2018

2 fakte që tregojnë a do t'i realizosh apo jo synimet këtë vit

Mirëmengjesi mundësi - kemi thënë shumica nga ne gjatë ditëve të para të Janarit.

Edheps...

Shkrimi
01/04/2018

Çka duhet t'i kujtosh vetës kur dikush nuk të trajton siç duhet

Më kujtohet si sot, kur një arsimtar në klasën e pestë, më tha se jam llafazane dhe se llafazanët jo...

Shkrimi
01/03/2018

3 hapa drejtë lumturisë - pasi ke kaluar një vit të veshtirë

“Dedikuar Janarit: do të të urrejtë përjetësisht”.

Këtë fjali e kisha të shkruar dikur në...

Pse Rinavucetaj?!

Nese e mesojmë sa pak ndryshojmë nga njëri tjetri, ndoshta do të fillojmë të duhemi më shumë. Kjo është arsyeja pse ekziston "Rinavucetaj". Ky është qellimi im.

NEWS LETTER