Shkrimi
05/15/2017

Harroje qetësinë e përkohshme dhe HIDHU

Në këmbim të qetësisë së momentit i dhash ëndrrat e një jetë. Qetësi e quajta, sa për të genjyer atë...

Shkrimi
05/13/2017

Gjërat nuk kanë shkuar sipas planeve në jetën tënde... ANI ÇKA? (pjesa e dytë)

Një tregim për rifillimin

Fjalia magjike: kam nevojë për ndihmë.

Sot nuk e p...

Shkrimi
05/02/2017

Gjërat nuk kanë shkuar sipas planeve në jetën tënde... ANI ÇKA? (pjesa e parë)

Shtator 2016
Ndihem aq keq sa verej se po më dridhen gjunjet. Ecë në koridoret e fakultetit pa ...

Shkrimi
04/23/2017

Gjithçka që unë dua

Gjithçka që unë dua është një mbrëmje Pranvere, pranë zjarrit... mes qetësisë së natyrës që flet me ...

Shkrimi
03/31/2017

Dedikim

T'kam ftu n'jetën time
përmes lutjeve të heshtura,
ta kam ruajtë një vend n'zemer
end...

Shkrimi
02/09/2017

Mos i thuaj "ngushellime"

Ishte e hënë, 2 ditë pas vdekjes se nanës kur e postova një foto të saj në facebook, me nje përshkri...

Shkrimi
01/24/2017

Për ty që ënderrove të kapërcesh ylberin (1)

E dashur,
më kanë thënë se po shkruaj shumë për ty. Kam qeshë, dhimbshëm, kur më është thënë se...

Shkrimi
01/17/2017

Nese nuk të duan: në rregull është

Më kujtohet si sot, kur një arsimtar në klasën e pestë, më tha se jam llafazane dhe se llafazanët jo...

Pse Rinavucetaj?!

Nese e mesojmë sa pak ndryshojmë nga njëri tjetri, ndoshta do të fillojmë të duhemi më shumë. Kjo është arsyeja pse ekziston "rinavucetaj". Ky është qellimi im.

NEWS LETTER